Wat is een deurspion…

Digitale deurspion

Wat is een digitale deurspion? Dit is een klein kijkertje die in uw deur kan worden geplaatst, zodat u goed zicht heeft op wie er voor de deur staat. Aan de binnenkant van uw deur heeft u een display waarop op de bezoeker wordt afgebeeld.

Waarom een deurspion…

Veiligheid

Enorm handig wanneer u wilt weten wie er voor de deur staat. Tegenwoordig is het van belang dat we op onze hoede zijn. Onze digitale deurspion is daarom de beste oplossing hiervoor.

Daarnaast hoeft zich geen zorgen te maken dat degene aan de andere kant van de deur u heeft gezien. U kunt dus ongestoord beslissen of u de deur wilt open doen of niet.

Uw veiligheid is voor ons heel belangrijk.

Daarom bevestigen wij nu tijdelijk en Gratis een kierstand houder bij u thuis bij aankoop van onze digitale deurspion met montage.

Waarom is het handig…

Handig

Waarom is een digitale deurspion handig? In de moderne tijd waarin wij nu leven proberen inbrekers of overvallers ook via minder voor de hand liggende manieren uw huis binnen te komen.

Een gewaarschuwd mens telt dan ook daarom voor twee. Het komt regelmatig voor dat ze een babbel truc klaar hebben. Het enige dat u hoeft te doen is de deur te openen en vaak lukt het ze dan om misbruik te maken van uw vertrouwen.

De digitale deurspion geeft u de mogelijkheid om eerst te kijken wat zich aan uw voordeur afspeelt. Wanneer mensen u dreigen lastig te vallen of u iets aan te doen kunt u snel schakelen door gelijk de politie te bellen.

Nu tijdelijk…

Gratis kierstand houder

Nu met tijdelijk gratis kierstand houder bestel nu onze digitale deurspion met montage en ontvang er een gratis kierstand houder bij. De monteur zal hem direct bij u thuis bevestigen zodat uw voordeur extra goed is beveiligd. Met dit Product open je de deur tot een kier en kan er niemand zomaar uw woning binnendringen. Kies slim wees veilig!

Buitenkant lens…

DIGITALE DEURSPION LENS

De lens aan de buitenkant zorgt ervoor dat u een goed en duidelijk beeld heeft om te kunnen zien wie er voor uw deur staat. Onze monteur zorgt ervoor dat uw lens aan de buitenkant kaars recht word gemonteerd zodat u bijvoorbeeld waterschade kunt voorkomen. De lens heeft een kijkhoek van 120º Graden waardoor u alles kunt zien.