Wat wij voor u kunnen betekenen…

Digitale deurspion & montage

Waarom deurdigitaal? Wij zijn voordelig omdat wij een complete service bieden inclusief montage. Ook zijn wij werkzaam door heel Nederland en werken samen met verschillende bedrijven. Wij werken alleen met gecertificeerde monteurs zodat wij u een professionele installatie kunnen garanderen.

Wat is ons…

Doel

Ons doel is om ervoor te zorgen dat wij voor elke woning een stukje meer veiligheid kunnen bieden. Wij zorgen ervoor dat uw digitale deurspion op de juiste manier wordt gemonteerd. Onze monteurs zijn maximaal een uur bezig om deze service zo zorgvuldig mogelijk voor u te verzorgen.

Uw veiligheid is voor ons heel belangrijk.

Daarom bevestigen wij nu tijdelijk en Gratis een kierstand houder bij u thuis bij aankoop van onze digitale deurspion met montage.

Wat onderscheid jullie…

Kwaliteit

Wij verkopen alleen de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs door heel Nederland.

Onze monteurs beschikken over de juiste instrumenten om de digitale deurspion zo nauwkeurig mogelijk voor u te kunnen installeren.

Wij bieden een garantie van 1 jaar en kunnen natuurlijk enige onderhoud voor u verzorgen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, dan bellen wij u graag terug!

Het plaatsen…

De montage

U plant samen met ons, of zelf via de offerte, een afspraak in. Op de datum van de afspraak zijn onze gecertificeerde monteurs  binnen een uur klaar met de montage! Wij installeren onze digitale deurspion of deurbel camera bij particulieren en bedrijven.

Iedereen kan het gebruiken…

LCD scherm

Een druk op de knop is voldoende om het scherm te activeren. Het LCD scherm is ook goed afleesbaar door kinderen en minder validen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken wanneer u twijfelt om de deur open te doen. Het 3,5 inch LCD scherm geeft een goed en duidelijk beeld. Het LCD scherm heeft een grote kijkhoek van 120° graden.