Wat is een…

Deurbel met camera

Vaak bellen inbrekers aan om te kijken of u wel thuis bent , Zodra er aangebeld wordt neemt de deurbel camera direct een foto van degene die aan de voordeur staat. Alle foto en video beelden worden automatisch opgeslagen op de micro SD kaart.

U kunt daardoor alles netjes terug zien en controlleren wie er is langs geweest. De deurbel camera geeft ook aan hoelaat de bezoeker is langs geweest en op welke datum.

Dit is wat telt…

Veiligheid

Deze deurbel camera is ideaal voor uw huisbewaking. Zo kunt u controleren wie er voor de deur staat of is langs geweest.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het missen van bezoekers wanneer u niet thuis bent omdat dit product foto’s kan maken , Zelfs wanneer u niet aanwezig bent.

Het ondersteunt een maximum geheugen van 32 GB micro-kaart zodat u de opnamen en afbeeldingen kunt opslaan.

Wat kan de deurbel met camera…

Kenmerken

Onze deurbel camera is voorzien van een high definition kleuren sensor met 3,5 inch TFT LCD Display Met een kijkhoek van 120 graden en een duidelijk scherp beeld.

De deurbel camera heeft ook 32 soorten ringtonen waar u uit kunt kiezen. Er zitten ook 4 infra rood LED lampen op bevestigd wat zorgt voor het gebruik van de nachtzicht functie.

De deurbel camera heeft ook een functie om niet gestoord te willen worden.

Taal: Ondersteuning 8 talen (Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Arabisch, Turks, Chinees , Russisch)

Lage Voltage: het Power-pictogram zal knipperen als de batterij laag is.

U krijgt 4 baterijen + een micro sd kaart (4GB) van ons bij uw installatie.

Het plaatsen…

De montage

U plant samen met ons, of zelf via de offerte, een afspraak in. Op de datum van de afspraak zijn onze gecertificeerde monteurs  binnen een uur klaar met de montage! Wij installeren onze digitale deurspion of deurbel camera bij particulieren en bedrijven.

Automatische geheugen…

Foto’s & video beelden

De deurbel camera zorgt ervoor dat alles netjes wordt opgeslagen op uw micro SD kaart. Dit kunt u automatisch instellen, Zodra er wordt aangebeld kan de deurbel camera beginnen met filmen of foto’s maken. De deurbel camera heeft een infrarood functie waardoor er ook s’nachts foto’s en video’s kunnen worden vastgelegd op beeld.